Всем привет! Подскажите, где купить хороший полотенцесушитель в ванную комнату?
Купить полотенцесушитель
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-11-27 09:20:20
Коли ми робили ремонт, однією з найважливіших покупок стала рушникосушарка від hygge-families.com/uk/products/ Обрали модель з енергозбереженням, і вона повністю виправдала наші очікування. Рушники висихають швидко, а сама ванна кімната стала значно комфортнішою завдяки додатковому теплу. Дизайн дуже сучасний і водночас універсальний – пасує до будь-якого інтер’єру. Що мене приємно здивувало – це якість збірки: металеві деталі дуже міцні, нічого не люфтить і не скрипить. За весь час використання не виникло жодних проблем, а прибирання стало ще простішим. Якщо шукаєте якість і комфорт, сміливо обирайте продукцію Hygge Family – ви не пошкодуєте!
Поделиться32025-01-09 22:00:25
Ми ще тиждень тому купили нову сушку для рушників, але ніяк не можемо знайти майстра, який допоможе її встановити. Порадьте, до кого в Одесі звернутись?
Поделиться42025-01-09 22:04:02
Я для цих цілей звертався до компанії Сан Санич, це найкращий Домашній майстер в Одесі. Вони спеціалізуються на різноманітних побутових послугах, включаючи встановлення сантехніки та електроприладів. Майстер, який приїхав до нас, був дуже професійним — зробив все швидко, без помилок і за розумною ціною. Я залишився задоволений і навіть порадив їх друзям. Якщо хочете впевненості, що робота буде зроблена якісно, звертайтесь, — вони точно не підведуть!
Отредактировано Сева (2025-01-09 22:04:11)