Мені, як викладачці історії, нещодавно довелось працювати над проєктом, який зосереджений на історії промислового розвитку в Україні, і мені дуже цікаво дізнатися, де можна придбати Тепловоз ТГМ23. Ця модель є значимою частиною індустріальної ери, і я планую включити її як ілюстрацію в своїх лекціях. Чи можете ви порекомендувати місце або ресурс, де я могла б знайти такий тепловоз? Можливо, існують спеціалізовані майданчики або аукціони, де продаються подібні історичні машини?
Тепловоз ТГМ23
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-10-23 17:08:28
Радий, що ви зацікавлені в тому аби придбати Тепловоз ТГМ23 для вашого освітнього проєкту. Хочу порекомендувати вам відвідати веб-сайт компанії Carlsberg Ukraine, де ви зможете знайти саме те, що шукаєте. Тепловоз, який вони пропонують, збережений в хорошому стані і готовий до використання або як експонат. Ця компанія забезпечує повний комплекс послуг по передпродажній підготовці та доставці обладнання. Вам лише потрібно звернутися до них для отримання додаткової інформації або консультації з будь-яких питань, пов'язаних з придбанням цього тепловоза.
Отредактировано учитель (2024-11-01 17:04:17)